آموزش میوه آرایی ؛ ساخت هندوانه طرح گل غنچه گل رز | فیلم

آموزش تزیین هندوانه

ابتدا با یک چاقوی تیز بخشی از پوست هندوانه را جدا می کنیم. دقت کنید که نباید این برش عمیق باشد و همانطور که در تصویر مشاهده می کنید پوسته سفید رنگ هندوانه باقی مانده است.

به وسیله ابزاری مثل یک چسب شیشه ای دایره ای را در میان فضای درنظر گرفته شده برای تزیین هندوانه شب یلدا کشیده و داخل لایه ی میانی شکل حک شده را خالی می کنیم .

دورتادور دایره ای که روی هندوانه کشیده بودیم را برش می زنیم برای این کار بعد از آنکه روی هندوانه برش میانی گل رز را با نوک چاقو ایجاد کردیم با فاصله های بسیار کم برای برش های نسبتا عمیقی برگ های رز نوک چاقو را همانند تصویر می چرخانیم.

به صورت ردیفی همین کار را ادامه می دهیم تا برش های اصلی برگهای گل رز تکمیل شوند و سپس با نوک چاقو حالت میانی گل رز را ایجاد می کنیم.

بعد از اتمام برش های برگ گل رز برش های اطراف را شروع می کنیم.

برش های اطراف هندوانه با برش های هفت و هشتی تکمیل می شود.

بعد از کامل شدن برش ها ، هندوانه تزیین شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته و اطراف ان را با میوه های ریز تزیین می کنیم.

(۱۱۸۴)


1,184
بازدیدها